Savio

Луксозна козметика, създадена в лабораторията на „Natura & Benessere”- Италия, за която изключителен представител, официален и единствен дистрибутор за България е Savio Cosmetics Ltd.

SAVIO е бранд италиански козметични продукти с изцяло нова философия и концепция в сектора на здравето и красотата, изработени в „Лаборатория Natura & Benessere”- Италия и предлагани в България от Savio Cosmetics Ltd, която е гаранция за произход и качество!

Продуктите с марката SAVIO се изработват на базата на естествени растителни съставки, като основните /алое вера, маслинено масло, прополис и различни билки/ използвани във всички формули са култивирани с органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани. Те действат в хармония с организма заради съдържанието на минерални вещества, микроелементи и натурални етерични масла /билкови екстракти/, които притежават мултифункционално действие с лечебен и козметичен ефект.

Продуктите с марката SAVIO се подлагат на микробиологични изследвания, тестват се клинично и отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт, като са ориентирани към постигане на максимална безвредност за околната среда.

Те се сертифицират съгласно UNI EM ISO 9001 и имат редица международни и национални сертификати, между които престижния сертификат ot ECOGRUPPO ITALIA.

По тези причини иновативните формули на марката SAVIO са в челните редици на биотехнологиите и имат репутация на върхови постижения с изключителни качества, които причисляват SAVIO към най-качествената козметика в света.