Bomb Cosmetics

Предоставяме на вашето внимание изключителната колекция на Bomb Cosmetics – Великобритания от ръчно изработени натурални козметични продукти, сапуни и свещи, придобили популярност благодарение на своята чистота, нaтурални съставки и прецизна ръчна изработка.

Широката гама от естествени, иновативни продукти за красота на тази британска компания се предлагат на пазарите в Европа и света с изключителен успех!

Изключителен представител, официален и единствен дистрибутор за България за широката гама продукти на Bomb Cosmetics е Savio Cosmetics Ltd.

Продуктите с марката Bomb Cosmetics са произведени изцяло на ръка във Великобритания. Всички продукти се създават и произвеждат с внимание към околната среда. Продуктите на Bomb Cosmetics, както и вложените в тях съставки не са тествани върху животни. Не съдържат силикони и парабени.

Широката гама продукти на Bomb Cosmetic са уникална комбинация от природни компоненти, съдържащи се в етеричните масла и са изготвени ръчно в съответствие с най-новите технологии в лабораторията на Bomb Cosmetics, така че природните компоненти да останат непроменени.


Основният принцип в работата на екипа на Savio Cosmetics Ltd, като посредник между производителите на луксозни брандове и потребителите е съчетанието от качество, доверие, творчество и коректност.