Марки

Кой не е мечтал да се запознае с разкоша, лукса и елегантността на епохата на Луи XIV?
Открийте усещанията чрез ароматите и изкуството на уникалните и вечни френски парфюми с класически елегантен дизайн Perfumes du Chateau de Versailles!
Изпитайте удоволствие с нашите парфюми, които ще отразят вашата личност по неповторим начин!

Perfumes du Chateau de Versailles носят гордо френските ценности и достойнства в парфюмерията по целия свят.
Архивите на Версайския дворец, основната резиденция на френските крале от времето на Луи XIV до Луи XVI, запазват серия от рецепти /формули/ за аромати, разработени през 17-ти и 18-ти век от парфюмеристите за кралете на Франция.

Компанията Conservatoire Francais des Fragrances et Cosmetiques (CFFC) е единственият производител на парфюми, получил правото да използва тези формули по лиценз, както и да комбинира старинните естествени аромати със съвременни синтетични молекули, за да се създаде набор от парфюми директно вдъхновени от времето на Краля-Слънце Луи XVI: Perfumes du Chateau de Versailles.

Perfumes du Chateau de Versailles са уникални с това, че те са действително възстановени от архивите на Chateau de Versailles, погребани в тъмните формулировки на 17-ти и 18-ти век.

Посетете онлайн магазина като кликнете тук.


Предоставяме на вашето внимание изключителната колекция на Bomb Cosmetics – Великобритания от ръчно изработени натурални козметични продукти, сапуни и свещи, придобили популярност благодарение на своята чистота, нaтурални съставки и прецизна ръчна изработка. Широката гама от естествени, иновативни продукти за красота на тази британска компания се предлагат на пазарите в Европа и света с изключителен успех!

Изключителен представител, официален и единствен дистрибутор за България за широката гама продукти на Bomb Cosmetics е Savio Cosmetics Ltd.

Продуктите с марката Bomb Cosmetics са произведени изцяло на ръка във Великобритания. Всички продукти се създават и произвеждат с внимание към околната среда. Продуктите на Bomb Cosmetics, както и вложените в тях съставки не са тествани върху животни. Не съдържат силикони и парабени.

Широката гама продукти на Bomb Cosmetic са уникална комбинация от природни компоненти, съдържащи се в етеричните масла и са изготвени ръчно в съответствие с най-новите технологии в лабораторията на Bomb Cosmetics, така че природните компоненти да останат непроменени.

Посетете онлайн магазина като кликнете тук.


Луксозна козметика, създадена в лабораторията на „Natura & Benessere”- Италия, за която изключителен представител, официален и единствен дистрибутор за България е Savio Cosmetics Ltd.

SAVIO е бранд италиански козметични продукти с изцяло нова философия и концепция в сектора на здравето и красотата, изработени в „Лаборатория Natura & Benessere”- Италия и предлагани в България от Savio Cosmetics Ltd, която е гаранция за произход и качество!

Продуктите с марката SAVIO се подлагат на микробиологични изследвания, тестват се клинично и отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт, като са ориентирани към постигане на максимална безвредност за околната среда.

Продуктите с марката SAVIO се изработват на базата на естествени растителни съставки, като основните /алое вера, маслинено масло, прополис и различни билки/ използвани във всички формули са култивирани с органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани. Те действат в хармония с организма заради съдържанието на минерални вещества, микроелементи и натурални етерични масла /билкови екстракти/, които притежават мултифункционално действие с лечебен и козметичен ефект.

Посетете онлайн магазина като кликнете тук.