За нас

Природата е красива!

Нека природата да бъде вашия гид към красотата! Чувствате ли се добре в кожата си? Обичате ли да се гледате в огледалото? Ако отговорът е „ДА”, това е чудесно! Значи полагате редовни грижи за тялото си. Ако отговорът е „НЕ”, значи е време да се замислите и да пристъпите към действие!

Savio Cosmetics Ltd е модерна и просперираща компания, специализирана в индустрията за красота, благополучие и здраве. Тя развива дейност в дистрибуцията на козметични продукти, получени от суровини от естествен произход, научно разработени и клинично изпитани и с характеристики: високо качество, отличен дизайн, естетика, съчетание на стилна елегантност и лукс.

Централният офис на Savio Cosmetics Ltd се намира в гр. София, България. Това е мястото, където си дават среща добрите идеи, талантливите специалисти и финансовия капитал!

Успехът на нашата компания се дължи, както на висококвалифицирания екип, ръководен от мениджъри с дългогодишен опит, така и на вложените средства за изследвания и развитие на дистрибуцията, анализ и възвръщаемост на продуктовия пазар.

Ключовите постижения на Savio Cosmetics Ltd се основават на работа в екип, качество, опит и познания, с цел насърчаване на природосъобразни решения за решаване на предизвикателствата пред козметичната индустрия днес и утре.

Savio Cosmetics Ltd предлага продукти с иновативни формули за козметика, които се прилагат върху естествена основа. Водещите продукти се базират на природни и растителни масла, растителни алтернативи на синтетични материали, естествени емулгатори, естери, растителни екстракти, естествени восъци и активни съставки.

Всички козметични продукти, които предлагаме отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт и са ориентирани към постигане на максимална безвредност за околната среда. Съставките на тези продукти са добре документирани и защитени чрез съответните международни и национални сертификати.

Нашите партньори разполагат с производствени лаборатории, признати за тяхната надеждност и техническа експертиза, оборудвани със стерилна и асептична зона и най-съвременни технически средства за производство, при пълна прозрачност и възможност за проследяване на процеса на изработката на продуктите.

Предлаганите продукти са резултат от тясно сътрудничество на специалисти в био-козметиката с инженери, биохимици, лекари и фармацевти и всичко това ни позволява да ви гарантираме най-доброто: качество, чистота и естественост.

Savio Cosmetics Ltd е марка, родена под знака на природната технология и предлага пряка връзка между клиента и производителя чрез тясното сътрудничество с нашата дистрибуторска мрежа. Тя включва търговски вериги, бутици, СПА-центрове, хотели, мотели, козметични центрове, аптеки и др.

В каталога на „Савио Козметикс” ЕООД са включени марките: “PERFUMES OF CHATEAU DE VERSAILLES”, “SAVIO”, “BOMB COSMETICS”, “DOME”, в които е вложено творчество, иновации и решения за предпазване, поддържане и обгрижване на лицето и тялотo. Те повишават качеството на живот с мултифункционалността, ефективността и съвместимостта си с околната среда и не само ви правят красиви, но ви карат и да се чувствате добре в собствената си кожа, обгърнати от лукс, елегантност и стил!